[Author Prev][Author Next][Thread Prev][Thread Next][Author Index][Thread Index]

Frozen ???

Well, now there's another five inches of white stuff on the ground here (with
another five - seven before it stops they say,) and they still haven't removed
the 28 we got Sunday...  Anyhwo, on the way in this morning (20 miles to work,
both diffs locked the whole time, but I did have fun :-) I was cruising at a
mean 20 MPH, in third.  Came to a hill, downshifted to second, gas pedal would
only go about an inch down.  Returned no problem, just wouldn't go past a
certain point!  Pushed as hard as I could, no dice, so I pulled my foot off, &
pounded it.  Sumthin' let loose, pedal went to the floor, & the RPM's jumped to
about 6,500, and I proceeded to do a 360 (at least the Cherokee that was
tailgating me finally gave me some room) & somehow wound up pointed the right
direction, with no loss in momentum.  Do the throttle cables ever ice up?  I
don't understand how, it's at the top of the motor, but???  On a related note,
my cruise control stopped working about a week ago.  I'll set it, let off the
gas, and the car gently slows down.  So it's trying, just not doing anything.
 I'm guessing a hose is busted/cracked soemwhere, but the hood's been frozen
shut since Sunday, so I havne't been able (wanted to) check.  Could these two
be related, or just coincidence??  Oh yeah, this is on a TQ (what else would go
throgh this stuff???)

87 5000CS TQ
84 5000S (2,000 miles away and a mile high)
90 80 (sibling's mode of transportation I get lynched into working on)