[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: Shogun pump mounting...

I am using a 10AMP,

-----Original Message-----
From:	Daniel Hussey [mailto:dan_hussey@email.msn.com]
Sent:	Monday, June 14, 1999 9:46 PM
To:	Avi Meron
Subject:	Re: Shogun pump mounting...

I don't think you are reffering to the injector cooling fan here.  I think
you mean the old aux hydraulic pump.  I think that's what Frank is saying.

BTW, Got my Shogun pump today.  Looks nice all though a lot heavier than I
though.  Looks like it comes with two spare impellars and seals if they
every need replacement!  It should fit very nicely atop the ABS computer
where the stock pump sits now.  Not sure if I am even going to bother to use
any of the stock rubber holders.  I might just hose clamp it down.  Should

The injector cooling fan, however, is down much lower and the shrowd is
screwed into a piece atop the valve cover.  Not too complex.

I do have one question asking what kind of fuse do I need to use?


-----Original Message-----
From: Avi Meron <avi@cosmoslink.net>
To: frank j. bauer <frankbauer@thevine.net>
Cc: Quattro <quattro@audifans.com>
Date: Monday, June 14, 1999 11:36 PM
Subject: RE: Shogun pump mounting...

>The injector fan is mounted via two rubber rings (two different sizes) and
>hold down clamps.
>You use the small ring and you slide it on the Shogun pump, about middle of
>the pump (fits real well). You mount the pump on the same spot that the
>pump was using a hose clamp.
>It looks good almost like OEM.
>-----Original Message-----
>From: frank j. bauer [mailto:frankbauer@thevine.net]
>Sent: Monday, June 14, 1999 12:09 AM
>To: Avi Meron
>Subject: RE: Shogun pump mounting...
>At 08:27 PM 6/13/99 -0700, you wrote:
>>a cooling injector mounting ring to attach the pump to the old set up
>i don't understand what you are referring to here...