[200q20v] CC channel 11 is "stuck"

Charles Baer charlie at istari.com
Wed Dec 26 12:32:07 EST 2001

I always attribute this to a voltage drop caused by the controls
being active.  I get anywhere fromn 12 to 13.8 depending on what
is turned on, try turning the CC off then see what you get.

Does it sound to other listers like I have dirty power contacts
feeding the CC head or does everybody else also see this ?


Phil Rose wrote:
> Not very long ago, a lister wrote to me because he thought he
> recalled that I had once posted a solution to the problem of Climate
> Control  ch 11 always giving a (constant) reading of 12.0 volts. I
> replied that I couldn't really recall ever encountering that problem,
> let alone how to fix it.
> But I've since then acquired my "new" '91 200q, and believe it or
> not, one of the few undiagnosed problems is---yep!--the ch 11 reads
> 12.0 volts. All the time. The battery is new as is the alternator
> (Bosch rebuilt), and the charging seems OK according to the ammeter.
> Can someone shed some light on this problem?
> Phil
> --
> Phil Rose                               Rochester, NY
> '91 200q        (130 kmiles, Lago blue)
> '91 200q   (57 kmiles, Tornado red)
>         mailto:pjrose at frontiernet.net
> _______________________________________________
> 200q20v mailing list
> 200q20v at audifans.com
> http://www.audifans.com/mailman/listinfo/200q20v

Anyone who cannot cope with Mathematics is not fully human. At
best (he) is a tolerable sub-human who has learned to wear shoes,
bathe, and not make messes in the house.
 - Lazarus Long

More information about the 200q20v mailing list