200q20v Digest, Vol 3, Issue 16

Peter Schulz peschulz at cisco.com
Wed Jan 14 11:48:07 EST 2004


Theres a elbow shaped hose on the back of the head on the passenger side...
The hose may have split or perhaps the cold/hot cycle forced it off.

check there first....


At 10:58 AM 1/14/2004 -0500, 200q20v-request at audifans.com wrote:
>Message: 2
>Date: Wed, 14 Jan 2004 15:00:08 +0000
>From: teamdaemon at comcast.net
>Subject: Cold has reared it's ugly head
>To: 200q20v at audifans.com, quattro at audifans.com
>Message-ID: <011420041500.12325.e59 at comcast.net>
>Hello all-
>I am afraid that the cold in the northeast this morning (-8F when I left the 
>house) has identified a weak link in the 200 20V.  I let the car idle for about 
>10 minutes to warm up before leaving the house.  When I got in, still cold, no 
>heat.  Hmmm.
>Started my drive to the subway. Still no heat.  This is not a new thing, and I 
>try exercising the climate control, going from full cold to full hot, but still 
>nothing.  As I was almost there, I noticed a lot of "smoke/steam/something" from 
>behind me.  I shut the engine down and coasted to the side of the road.  Pop the 
>hood.  There is fluid and steam on the passager side of the engine, behind the 
>turbo.  I *think* it was coolant.  Coolant resevior was empty.  Radiator was 
>cool, engine was cool.  There is fluid all over.

Peter Schulz
1990 CQ (awaiting S2 3b engine transplant)
1991 200 20v TQW indigo mica
1991 200 20v TQW titanium grey 
Chelmsford, MA USA
peter at audifans.com

More information about the 200q20v mailing list