temp sensor wire touched unshield knock sensor

Ed Kellock ekellock at adelphia.net
Sat Aug 12 16:15:57 EDT 2006

That's the one.  I wondered the same thing.  I have the schematic and will
sit down with some "reading glasses" to try to figure that out.  It wasn't a
lot of power though; the reaction wasn't immediate or particularly
spectacular.  Just a little bit of smoke from all the guk that's all over
the wiring.  


> -----Original Message-----
> From: Kneale Brownson [mailto:kneale at coslink.net] 
> Sent: Saturday, August 12, 2006 1:19 PM
> To: Ed Kellock; 'q - 200q20v'
> Subject: Re: temp sensor wire touched unshield knock sensor
> You mean the forward wire on the forward sensor (under the 
> "S" in this pix
> http://www.pbase.com/kneale_brownson/image/22164578  )?    
> Why would there
> be power there with the ignition turned off?
> At 10:32 AM 8/12/2006 -0600, Ed Kellock wrote:
> >Was working on the 200 this morning and the knock sensor wire, which 
> >has lost all of its plastic covering briefly touched one of 
> the wires 
> >for the temp sensor on the water manifold.  It was the 
> forward wire on 
> >the sensor, though I'm not sure everyone's would be oriented 
> the same 
> >way.  This tab connector had also lost its protective covering.  So 
> >there was a small amount of smoke but nothing that seemed 
> catastrophic.  
> >The ignition was off, so not sure what would be powered or 
> why at that 
> >point.
> > 
> >Ed
> >_______________________________________________
> >200q20v mailing list	http://www.audifans.com/mailman/listinfo/200q20v

More information about the 200q20v mailing list