Avant antenna issue

andyschlueter andyschlueter at 4techwork.com
Sat Jan 21 00:37:40 EST 2006

When I replaced my winshield, the tech told me when he took the old one out,
there was no conncection to the front winshield to disconnect or connect the
new one. Don't know why this is, don't know if this helps.

Andrew W. Schlueter
'91 Audi 200tq20v Avant

-----Original Message-----
From: 200q20v-bounces at audifans.com [mailto:200q20v-bounces at audifans.com] On
Behalf Of George Sidman
Sent: Friday, January 20, 2006 12:40 PM
To: 200q20v at audifans.com
Subject: RE:Avant antenna issue

Roger:      I have always replaced or repaired the radios in my Avant, along
with the powered antenna. There is a spare antenna RCA jack in that mess
behind the radio, and once, I hooked up the wrong antenna lead and had no
radio. What that other lead is doing there is a mystery. If I remember
correctly, the powered antenna does require a power lead, and getting an
adequate ground can be a problem.

You might try a loose coax lead from the new antenna to the radio to confirm
that the head unit and antenna are talking right, and then chase down the
installed coax with an ohmmeter.

George Sidman
Chairman & Chief Technology Architect
WebLOQ, Inc.
831 620-1320

No virus found in this outgoing message.
Checked by AVG Free Edition.
Version: 7.1.375 / Virus Database: 267.14.21/235 - Release Date: 1/19/2006

200q20v mailing list	 http://www.audifans.com/mailman/listinfo/200q20v

More information about the 200q20v mailing list