non workin radio

alan cordeiro alancordeiro at
Tue Jul 11 23:06:03 EDT 2006

I would hazard a guess that the control line enabling power to
the Bose amps is not connected properly. I believe this is an
output fed from the radio when it turns on.

The "amp enable" line would go to a relay which would feed
power to the amplifiers....

----- Original Message ----- 
From: "PyRo" <pyro_10314 at>
To: <200q20v at>
Sent: Monday, July 10, 2006 11:13 PM
Subject: non workin radio

>i have an aftermarket radio which came with the car
> when i bought it. it worked fine, for about lamost a
> year and a half, until the other day when it stopped
> working. It still turns on and has all normal
> functions (can raise and lower the volume, switch
> stations etc.) but absolutely no noise comes out of
> the speakers. The weird thing is that when i go to
> turn the radio on (or  it might even be when i turn
> the car on) the red light for the outside temp on the
> climate control blinks about 10-15 times then goes
> away. Is this some sort of code. Im guessin it might
> be a relay because when i turn the radio on, i hear a
> click comin from somewherenear the steering wheel. any
> ideas what it could fun as it is, im tired of
> listening to other peoples music while im sittin in
> traffic.
> thanks
> __________________________________________________
> Do You Yahoo!?
> Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 
> _______________________________________________
> 200q20v mailing list

More information about the 200q20v mailing list