Avant owners please help.....

motogo1 motogo1 at cox.net
Tue Jul 18 22:51:45 EDT 2006

I agree. Fried motor. I did this in winter, when heavy ice/snow prevented
the wiper from going all the way. No overload fuse, so the motor just burns
up. Nice design...:-(

Gary Martin
94 UrS4
91 200 TQA

----- Original Message ----- 
From: "Mike Del Tergo" <mdeltergo at hotmail.com>
To: <200q20v at audifans.com>
Cc: <jim at activelifestylemassage.com>
Sent: Tuesday, July 18, 2006 5:59 PM
Subject: Avant owners please help.....

> You fried your motor, time to get a new one, could be relay but my BTDT
> the motor.  Got a used one fromn Force 5
> Subject- 1991 200 TQA 20V
> Issue- During a fairly heavy downpour today, I wiped the rear glass and
> got
> through half the motion, the wiper is stuck in the up, vertical position.
> heard some clicking in the relay area near my left knee, so I guess the
> relay is
> engaging, but don't know why.  Is the wiper motor seized?  I can turn the
> "clicking" on and off with the wiper stalk, just as you would turn the
> wipers on
> and off, and the rear squirters still work.  I can also smell a horrible
> oder in
> the cabin.....a cross between burning coolant and burning plastic.  This
> consistent with the timing of the rear wiper going dead.  I checked for
> coolant
> leak, there is none....Seems like I'm burning something, somewhere....any
> help
> much appreciated
> Best regards to all,
> Jim Fleischer
> 1991 200 TQA
> 1991 200 TQ Sedan
> _______________________________________________
> 200q20v mailing list http://www.audifans.com/mailman/listinfo/200q20v

More information about the 200q20v mailing list