<HTML><FONT FACE=arial,helvetica><FONT  SIZE=2>Hi List,
<BR>
<BR>I have a couple of problems with my Wagon and I would appreciate a few 
<BR>suggestions:
<BR>
<BR>I think I have two separate problems, but maybe they are related.
<BR>The Wagon in question has 203000 miles on the motor. five months ago (10000 
<BR>miles) I replaced the O2 sensor.
<BR>
<BR>Problem number one: I recently replaced the Turbo Bypass Valve. I did not 
<BR>notice a boost drop right away, but after a few weeks I realized that I was 
<BR>no longer able to get the 1.9 &amp; 1.8 bar now the maximum boost is 1.7 bar and 
<BR>it is as though that is getting harder and harder to get.
<BR>
<BR>Problem number two: I am also experiencing some hesitation under load while 
<BR>accelerating. There just is not as much happening under the hood as there 
<BR>should be. Acceleration above 4000 rpm is half of what it should be.
<BR>I think my gas mileage has drooped, but cannot verify it. 85mph 18-18.5 mpg?
<BR>
<BR>Thinking that I could have put some really bad fuel in there I replaced the 
<BR>fuel filters, and that ofcource did nothing. 
<BR>Someone suggested new spark plug wires, the current ones have about 85000 
<BR>miles on them, but my wrench says they look good.
<BR>Everything looks and sounds in really good, both idling and at full throttle.
<BR>
<BR>So what do you think do I need: 
<BR>New wires? 
<BR>New O2 sensor? 
<BR>New Cats?
<BR>New hoses to the turbo?
<BR>New TBV? 
<BR>Should I go to a dealer and have them put it on their scanner? 
<BR>or should I ask Santa for a new S6?.....
<BR>
<BR>I really appreciate all the help or suggestions you can come with. 
<BR>
<BR>Shawn Olsen
<BR>Clarkston Michigan
<BR>'91 200q20vAvant
<BR>'96 A4 2.8Q
<BR>'83 
<BR>
<BR>
<BR>
<BR></FONT></HTML>