<FONT  SIZE=2 FAMILY="SCRIPT" FACE="Comic Sans MS" LANG="0">Installed the tap chip friday evening, but was getting to late to put the spring in.<BR>
Drove the car to pick some things up less spring, not much of a change worth talking about. <BR>
Up bright and early Sat. to install the spring, weather was a little nippy here in the DC area, and after the drive last nite I was thinking the spring was a waste of time. So in goes the spring, the 20V really has advanced in design compaired to the 10V and much easier to work on.&nbsp; Told the wife I will be back in a minute, just going to try it out.&nbsp; Well that was the fastest hour of fun I have had since I chipped my 86tq two years ago. Car ran fantastic, except it thru the air comp.&nbsp;&nbsp; belt, I think it's the AutoZone K.Springfields just do not like running the 7000 rpm range, sure glad this rascal cuts out @7200 rpm, it's for sure there for a reason.<BR>
Now for some info from all BTDT's.<BR>
I have noticed an increase in motor vibration after the timing belt job.<BR>
Used Blau. parts and tools, harmonic balancer is straight, tensioner is seated and all looks good. I am cocearned it may have something to do with the dist. and the crushing off of the old rotor, could this cause a vibe?<BR>
I will change all the belts with another brand, just in case.<BR>
Also, the car was running so good Sat. that on Sun. decided to install the cone K&amp;N air filter that I had ordered with the chip. I know, no flames please.<BR>
I should have washed the engine and compartment down first because when you get into boost this thing sounds like it could inhale leaves from ten feet away,<BR>
wow, what a sound, cannot say if there is a performance diff. but the sound sure makes it feel faster.&nbsp; But now I am also hearing another sound when the boost starts coming up?<BR>
<BR>
A metalic spinning that whirrs up and down with the turbo.<BR>
No, must be a cat shield, no it's the turbo.<BR>
Pulled the intake hose from the turbo. looks great, no metal shavings, spins free.<BR>
No movement front to back, slight from side to side, I have felt worse.<BR>
Any thing else to check before pulling the turbo?<BR>
thanks,<BR>
dan<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
</FONT></HTML>