[20v] Re: [s-cars] Family Album

Pedro Faria quattrocs at hotmail.com
Mon Mar 1 23:53:57 EST 2004


its 150 mailings, many 40 or so are 2 cds

FYI hehehe
i'm happy to do it
Thanks

Pedro


>From: "Mark Strangways" <strangconst at rogers.com>
>To: "Pedro Faria" 
><quattrocs at hotmail.com>,<igor at s-cars.org>,<200q20v at audifans.com>,<es2 at audifans.com>,<urq at audifans.com>,<torsen at audifans.com>,<quattro at audifans.com>
>CC: <20v at audifans.com>,<s-car-list at audifans.com>
>Subject: Re: [s-cars] Family Album
>Date: Mon, 1 Mar 2004 23:50:17 -0500
>
>Thanks for the update, and for the hard work.
>150 copies, man that is dedication. I would have lost focus after the first
>5 :-)
>
>Thanks,
>Mark S
>----- Original Message -----
>From: "Pedro Faria" <quattrocs at hotmail.com>
>To: <igor at s-cars.org>; <200q20v at audifans.com>; <es2 at audifans.com>;
><urq at audifans.com>; <torsen at audifans.com>; <quattro at audifans.com>
>Cc: <20v at audifans.com>; <s-car-list at audifans.com>
>Sent: Monday, March 01, 2004 11:34 PM
>Subject: Re: [s-cars] Family Album
>
>
> > ok everyone i apologize for the delay, its taking a bit longer to get
> > everything ready, i have also been extremely busy at work.
> >
> > 1st batch of 50 went out last week, 2nd batch of 50 went out yesterday,
>and
> > the last batch another 50 includes all of canada and europe and rest 
>goes
> > out this week, Friday the latest
> >
> > everyone that i received a response from will recieve their request
> >
> > on install please use all defaults
> >
> > on startup please make sure that the initial screen vw and audi is 
>picked,
> > then click start epc
> >
> > on the following screen you can pick make and model without errors
> >
> > Thank you for your patience and support, and again i do apologize for 
>the
> > delay
> >
> > THANKS TO ALL
> > Pedro
> >
> >
> > >From: Igor Kessel <igor at s-cars.org>
> > >To: "'Pedro Faria'" <quattrocs at hotmail.com>
> > >CC: 20v at audifans.com, s-car-list at audifans.com
> > >Subject: Re: [s-cars] Family Album
> > >Date: Mon, 01 Mar 2004 18:43:42 -0500
> > >
> > >Mark Pollan wrote:
> > >
> > >Pedro,
> > >I get the Hardlock Error 17. Does anyone else have this problem?
> > >The Euro FA 6.02 and the USA FA 5.30 worked fine
> > >
> > >XP, SP1
> > >
> > >--
> > >Igor Kessel
> > >two turbo quattros
> >
> >
> > _______________________________________________
> > S-CAR-List mailing list
> > S-CAR-List at audifans.com
> > http://www.audifans.com/mailman/listinfo/s-car-list
>




More information about the 20v mailing list