[A4] 16806 cat issues?

Nicholas Stock nickstock at gmail.com
Thu Apr 12 17:30:16 EDT 2007

Nice to hear that you've got the problem sorted out...thanks for keeping us
all posted...that's what this list is really about.



On 4/12/07, Brizax at aol.com <Brizax at aol.com> wrote:
> that's awesome bro, glad i could help, i had the same thing happen to my
> a4
> sooooooo it kinda sounded  like familiar issues! I'm about to start
> my  clutch
> swap in the S4 tonight, "which is going to suck like holy hell"
> ive  been missing boost for at least 6 months with the old clutch
> slipping,
> sux  getting pass'd by evo's and wrx's and v8s that want to play :o(
> you shoulda emailed the list! if you take the passenger front wheel off
> its
> pretty ez to swap out the cat and get to the bolts, then you use about 3
> extensions  with a swivel on the other 1 bolt that's kinda  hidden,
> anyways enjoy your missing boost, bet it feels like a new car now
> huh?  lol
> Hey  all.....just thought I would report back.....
> I unbolted the cat from  the turbo, and pulled it back, took it around
> the block...(holly hell it  is loud).....the thing would boost like
> mad!   Well when it  wasn't bucking or sputtering (prolly due to the O2
> not being in the stream  of the exhaust).  Anyways, so I just got my
> Techtonics High Flow Cat  installed which was a big PITA to do...and of
> coarse the 2nd O2 sensor  didn't come out....so I need to buy a new one
> of those.  ANYWAYS, the  car is back to life!!  A nice deep growl, spikes
> of  21psi....yeah!  The old cat...was pretty much plugged...the mass of
> honey comb inside had come loose and lodged itself at the exit...real
> great for flow huh??!  :D
> aaron....
> ************************************** See what's free at
> http://www.aol.com.
> _______________________________________________
> A4 mailing list
> A4 at audifans.com
> http://www.audifans.com/mailman/listinfo/a4

More information about the A4 mailing list