[A4] A4 funky instrument cluster display

Scott DeWitt sdewitt at stx.rr.com
Thu Dec 13 15:36:52 PST 2007

That is pretty common, the only fix is to live with it, or replace the 
cluster. New they are about 700 bucks, and used vary, but will likley be as 
bad, or going bad. Even new/reman ones tend to last a few years.

The transmissions are alot more robust than the automatics of old. Just 
service it and you will likley be fine.

----- Original Message ----- 
From: "Kent McLean" <kentmclean at comcast.net>
To: "quattro" <quattro at audifans.com>; "A4-list" <a4 at audifans.com>
Sent: Thursday, December 13, 2007 4:59 PM
Subject: [A4] A4 funky instrument cluster display

> I'm interested in an A4 Avant for sale locally.  The instrument cluster
> info-center display "has some lines missing."  Is this an updated
> version of the Type 44 bad grounds to/on the instrument cluster, or is
> this a "replace cluster for $x,xxx" problem?
> Also, I don't know if the timing belt has been changed (mileage is about
> 110K). If not, is this a week-end DIY job, or a take it to the local
> wrench for $x,xxx?
> OK, one more: how robust is the urA4 Tiptronic automatic transmission?
> Is it as delicate as the urV8/early A8?
> It might be a bargain unless these 2 or 3 items make it a deal breaker.
> -- 
> Kent McLean
> '91 200 TQA #1, not for sale (not yet)
> '94 100 S Avant, "Moody" becoming "Old Faithful"
> '91 200 TQA #2, up in smoke 2
> '89 200 TQ, "Bad Puppy", up in smoke
> _______________________________________________
> A4 mailing list
> A4 at audifans.com
> http://www.audifans.com/mailman/listinfo/a4 

More information about the A4 mailing list