[BiturboS4] Re: clunk

Rich Shiba rich at pdi.com
Mon Aug 19 16:33:55 EDT 2002

Hmmm, i'm assuming by the lack of comments that nobody else has really
had a problem with these...i'm also kinda wondering if the car should've
been realigned after replacing them...(dealer didn't realign).  If you're
right, i can't think of anything i've done that could've helped that to


On Mon, 19 Aug 2002 MTUGuy at aol.com wrote:

> Rich, it sounds like he could possibly be talking about the subframe mounts.
> They are along the same lines as engine mounts in that they are a rubber
> bushing that isolates the subframe from the rest of the vehicle.  I can't
> imagine breaking one let alone two so soon though.  Musta been a bad batch of
> rubber if this is indeed what the problem is.
> In a message dated 8/16/02 12:07:30 PM Eastern Daylight Time,
> biturbos4-request at audifans.com writes:
> << I've got the dash rattle too, but recently i developed a heavy clunking
>  somewhere low and ahead of the driver compartment.  Only really apparent
>  on low speed bumps...
>  Dealer says : "2 subframe connectors broken in half".  The service rep
>  wasn't too clear with me on what these are - anyone know?  Maybe where
>  the front swaybar attaches to the subframe?
>  I'm the mad pot-hole dodger, so i'm a little shocked i could've broken
>  thru both sides (no blunt traumas here!). I guess the moral is, if you've
>  got any clunking up front, get it checked out - he wouldn't let me have
>  the car back until they could get parts to fix it 'cause he said it may
>  be dangerous to drive! >>
> _______________________________________________
> BiturboS4 mailing list
> BiturboS4 at audifans.com
> http://www.audifans.com/mailman/listinfo/biturbos4

More information about the Biturbos4 mailing list