[BiturboS4] Re: sucky Bose

David Lau toomanycars at mac.com
Tue Apr 22 11:05:44 EDT 2003

> This message is in MIME format. Since your mail reader does not understand
this format, some or all of this message may not be legible.
[ Picked text/plain from multipart/alternative ]
Yeah, I think you're right. I pretty much abandon the rear. I like a stereo
image in front of me. Does yours have the sub? Mine crosses pretty well to
the sub; I don't get distortion from the fronts struggling with bass...
although the sub amp sounds limited (as in peak limiting) because you turn
the bass up past a point, and it just gets fatter, not more. Spose they had
to to prevent dummies from blowing the little thing.

David J. Lau, The Brookwood Studio, Inc.  David at brookwoodstudio.com
734-994-4992       734-994-1210(fax)         www.brookwoodstudio.com
The experienced professionals in studio and location fine arts recording,
"helping musicians sound better than they ever thought possible"

From: Ti Kan <ti at amb.org>
Date: Tue, 22 Apr 2003 00:26:39 -0700 (PDT)
To: toomanycars at mac.com (David Lau)
Cc: biturbos4 at audifans.com (Audi S4 group)
Subject: Re: [BiturboS4] Re: sucky Bose

On mine (S4 sedan with Symphony/Bose, stock speakers) I have it set
to 33385249.  I have the bass/mid/treble/fader/balance controls set
to middle for most source program material.  I think we have doing
exactly the opposite thing...  you are directiing more bass to the
fronts whereas I attenuate there.


More information about the Biturbos4 mailing list