Turbo Help -- PLEASE

Ryan Gemmill rglist00@hotmail.com
Sun, 06 May 2001 14:03:58 -0400


First of all thanks to those who responded. I did make it home fine. After 
checking the Michelin Man and finding nothing, I checked the other hoses 
below the intercooler. The part that connects directly to the IC, below it, 
had a crack in it. (PN 035 145 760)

No questions, just wanted to post the results and say thanks, especially to 
Ti Kan.

Ryan Gemmill



>From: "Ryan Gemmill" <rglist00@hotmail.com>
>To: quattro@audifans.com
>Subject: Turbo Help -- PLEASE
>Date: Sat, 05 May 2001 00:34:38 -0400
>
>Quats...
>
>Today on a relatively unspirited drive I think I blew a line to the turbo.
>(Car in question is a 1991 200.) I'm fairly sure it is not an oil line.
>Symptoms: a fairly loud hissing noise at or around 3000 RPM; also I don't
>get much boost: I used to get 1.7 bar but now will only hit 1.4 (while
>hissing like mad.)
>
>My quesitons are,
>
>1) I'm currently about 150 miles away from home at school and am supposed 
>to
>make that drive tomorrow morning. Is there a problem with making that 
>drive?
>
>2) I'm guessing it's just a hose... but where should I look first?
>
>Thanks in advance for any help... I really appreciate it.
>
>Ryan Gemmill
>'91 200... <insert witty line about lack of power>
>_________________________________________________________________
>Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com
>

_________________________________________________________________
Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com