Much help needed - typ. 89 headlights

Huw Powell human747 at
Fri Aug 2 20:17:15 EDT 2002

sorry, should have replied last time you asked, though the details are
better this time... leading to at least a wild guess.  I would check the
quality of the grounds if I were you - at the bulbs.  There are no
relays for the lights, but there is a comparator thing that will tell
you if a bulb is dead, this can be jumpered for testing...

alan pritchard wrote:
> Hi guys, for the past few weeks/months i have apparantly not driven in the
> dark, last night i noticed that i had no useful light coming from my
> headlights, when i looked on normal beam only the small side light bulbs
> were working, however, when i put the column switch down to side lights i
> get both the side light bulb, and a very dim main bulb (just enough to drive
> with in built up areas).  When the switch is put back to the top position
> and i flip the lights to high beam, the seperate high beam comes on, and the
> main beam bulb lights up to full brightness.  This is very weird........
> So things ive checked......
> first thing was to change the bulb - no difference
> Check fuses, as i recall fuse 15+16 (rated 10 amps) visibly seem ok, should
> have checked the lights with the fuses out thinking about it
> I looked for relays for the headlights, but none were listed under the
> bonnet, i know theres some under the dash, but dont know what for
> Thanks guys

Huw Powell

More information about the quattro mailing list