[s-cars] Overheating!... fixed (I think)

Matt Russell skippertgore at hotmail.com
Wed Feb 26 16:41:59 EST 2003

Hey everyone-

thanks for all the replies on my recent overheating issue: T-stat wins, i

I threw the old one in a pot of h2o and it opened around 175 F, but the new
one opened earlier, around 155 or so. Bentley says, partial around 175 and
full around 215.  WTF? So i installed the new one, thinking maybe the old
one was stuck before I pulled it out, and somehow 'unstuck' itself.

Oh, and unfortunately, I was out of Pentosin.  so had to pay stealer prices
(4.95 a quart... ouch!) for vw/audi "blue" which also required draining and
flushing (completely) the system before refilling.  So, a 30 minute job
takes me much longer.... whattya going to do.

Car now seems fine.  channel 51 shows coolant temps between 81-90c, much
better than the 104-110c I saw the other day.

So, thanks! (Mark, Calvin, Ray, Paul, Marc, Chad, and anyone else I may have
missed)  List comes through again!

-Matt, co
92 s4

>From: CLAG500 at aol.com
>To: skippertgore at hotmail.com
>Subject: Re: [s-cars] Overheating!
>Date: Tue, 25 Feb 2003 22:58:30 EST
>   Let us know what it ends up being.
>In a message dated 2/25/03 8:50:05 AM Central Standard Time,
>skippertgore at hotmail.com writes:
> > Hey chad- changed it 'bout 14 months ago, and was careful about the
> >  orientation.  Guess I'll throw one in today, and see if that fixes.
> >
> >  thanks for the help!
> >  -Matt
> >

The new MSN 8: advanced junk mail protection and 2 months FREE*

More information about the S-car-list mailing list