[s-cars] weird electrical behavior

Lee Levitt lee at wheelman.com
Mon Oct 8 10:31:59 PDT 2007

Thanks all. I think the consensus is that the ignition switch has 
gone bad. Wonder if I can get a 2 for 1 special at my local Audi 
parts department.

For those who care about this sort of thing, both cars have about 
145K on them, although we did just replace my son's ignition 
switch in February...

Maybe it's a scheduled maintenance item at 145K!


On Mon Oct 08 08:50:09 PDT 2007, Taka Mizutani 
<t44tqtro at gmail.com> wrote:

> Sounds like you should look at the ignition switch- prone to 
> failure and
> causes these sorts of symptoms.
> Taka
> On 10/8/07, Lee Levitt <lee at wheelman.com> wrote:
>> My son's '97 A6 is showing some weird electrical behavior.
>> Intermittent failure of tach, directionals and HVAC. Flashers
>> work, other electrical items work.
>> Now here's the really weird thing. My wife is away for the 
>> weekend
>> and calls to report that the wipers and HVAC on her '96 A6 are 
>> not
>> working.
>> 14YO daughter does the laying on of hands and now the wife's car
>> is working again.
>> The two cars park near one another, but not close enough to pass
>> viruses directly. One's inside, the other's outside.
>> So, here's my question. Are there any known points of failures
>> that take out multiple electrical items on the C4 cars? Fuses and
>> relays are not common to the failed items.
>> Thanks!
>> Lee
>> _______________________________________________
>> S-CAR-List mailing list
>> S-CAR-List at audifans.com
>> http://www.audifans.com/mailman/listinfo/s-car-list

More information about the S-CAR-List mailing list