[s-cars] Running rich,...Stromung Kitty?

Taka Mizutani t44tqtro at gmail.com
Fri Feb 13 05:58:00 PST 2009

It sounds like you have a software issue- I don't see how else you'd be
running rich. Did you check emissions with a sniffer to see if your cats are
still working? I wouldn't replace them for no reason.

Also, if you have a Stromung system, how do you have dual cats? Is that a
custom downpipe and cats?

If I'm just misreading this, I would contact Stromung to get a replacement
cat- they got me replacement parts very quickly when I needed them.

Have you looked at your software maps using a wideband O2 sensor on a dyno?
That would be the best way to see what the car is doing under load, maybe
you can have someone tweak your tables.


On Thu, Feb 12, 2009 at 5:36 PM, Douglas Landaeta <dlandaeta at gmail.com>wrote:

> Well I can't find anything obvious as to why my UrS4 is running so rich. Is
> it possible that my catalytic converter is fried from some great track days
> last fall?
> It's a newer generation Stromung system, installed about 35k miles ago.
> Full(er) RS2 goodies CRB 6 speed - where 3rd gear did most of the track
> work
> for me.
> Already replaced O2, plugs, boots, temp sensor, oil. If so, where does one
> find the right replacement cat?
> Thanks,
> Doug
> --
> http://www.hdradio.com
> _______________________________________________
> S-CAR-List mailing list
> S-CAR-List at audifans.com
> http://www.audifans.com/mailman/listinfo/s-car-list

More information about the S-CAR-List mailing list