[s-cars] A Different Brake Light Question

Jerry Scott jerryscott at wispertel.net
Sat Jun 27 11:08:15 PDT 2009

My 93 stays on for about 45 seconds after start, and has been doing this for 
7 years. I did the same flushing and pedal pump testing, but never found the 
problem.  I have just decided to live with it.
----- Original Message ----- 
From: "Douglas Fifield" <douglas.fifield at gmail.com>
To: "Scarlist" <s-car-list at audifans.com>
Sent: Saturday, June 27, 2009 11:39 AM
Subject: [s-cars] A Different Brake Light Question

> Gents,
> I also am having brake light problems.  Patient is a 95.5 S6 Avant
> with about 140K miles on the clock.
> Symptom is a brake light that stays on too long when cold starting and
> sometimes does not go off at all when engine is fully warmed in hot
> weather.
> Pentosin reservoir is full (even a little over) when engine is
> running.  Braking feels normal - no pulsing of the pedal.  With engine
> off, I got about thirty pumps of the pedal before it went hard.
> I replaced the brake servo two years ago with a new unit.
> I was leaning toward a bad bomb before doing the pump-down test.
> What's left?  The pump?
> Looking for wisdom in Minnesota.
> -- 
> Douglas in MN
> 95.5 Audi S//6 Avant
> 73 BMW R60/5 mit Toaster Tank
> _______________________________________________
> S-CAR-List mailing list
> http://audifans.com/mailman/listinfo/s-car-list
> http://www.audifans.com/kb/List_information


No virus found in this incoming message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 8.5.375 / Virus Database: 270.12.93/2205 - Release Date: 06/27/09 

More information about the S-CAR-List mailing list