[urq] URQ Brake lights

Ingo Rautenberg ingo.rautenberg at gmail.com
Thu Jul 19 14:59:24 EDT 2007

Hmm.  Dennis, have you checked those tailight housing tabs on the  
sides that plug into the harness?  You may need to bend them slightly  
so as to make sure they have good contact with the plugs.  Also check  
for any burn marks and clean with your favorite electrical contact  
cleaner.  I believe in your case the likely culprit is the driver's  
side one, as it feeds the passenger side.



On Jul 19, 2007, at 2:23 PM, dgraber460 at aol.com wrote:

> I have been it seems driving for some time without brake lights.
> Patient - 83 early under dash URQ
> Fuse good.
> Bulbs are good.
> Grounds are good.
> E-Flashers work.
> Signals work
> Pedal Switches work.
> Rest of tailights work.
> I have not had much time at all to look into this but last night I  
> found I have no power at the pedal switches. I dread tracing this  
> anywhere (if that is even possible) with the bundle of spaghetti  
> wires the "superior German engineers" gave us to deal with.
> Any usual suspects from BTDT?
> Dennis
> Denver
> ______________________________________________________________________ 
> __
> AOL now offers free email to everyone.  Find out more about what's  
> free from AOL at AOL.com.
> _______________________________________________
> Audifans urq mailing list
> Send posts to: mailto:urq at audifans.com
> Manage your list connection: http://www.audifans.com/mailman/ 
> listinfo/urq
> Have an urq question?  Check the Audifans Knowledgebase!
> http://www.audifans.com/twiki/bin/view/Audi/UrQuattro
> Have an urq answer? ... Please help others by adding to the KB ...  
> all contributions welcome!

More information about the urq mailing list