[urq] parking lights not working

Ed Torres bike-doctor at hotmail.com
Mon Nov 2 13:26:46 PST 2009



Check the fuse box, take the fuse out and see if you have power going thru the females.  by putting a volt meter where the fuse goes.


I had a similar situation...where check everything but at the end a wire come off disconnected from the bottom of the fuse box.  And if I recall it is not nesesary that the wire is directly above the fuse.. so be very careful if you find a wire that has power flotting araound.   Don't just plug it in bellow the fuse box.


In my 85, the wire was 1.5 inches away from the fuse that control my ???? I can't remember if it was my Window regulators or my inside lights and power for other like cluster.....


Hope it helps

~~~~~~~~~ __o 
~~~~~~ _   \   <_   
~~~~~ (    )  /  (    )  ™
Ed Torres
FA901038Norwalk Ct 06855



> To: urq at audifans.com
> From: jmiller at quantumcom.com
> Date: Mon, 2 Nov 2009 14:38:57 -0500
> Subject: [urq] parking lights not working
> I sure this is one for the record books on topics covered! Headlights 
> work but parking lights (front and tail) do not. Along with dash and 
> gauges lights.
> I pulled the main light switch and swapped it out for a spare one. No 
> go. I also swapped out the rotating dimmer switch and nothing burns. 
> Fuses checked out okay.
> I have to be missing something. Any ideas? Ground?
> Thanks!
> Jim
> '83 Urq
> p.s. check out
> http://www.insideline.com/audi/s1/1984/driving-the-1984-audi-sport- 
> quattro-s1-wrc-replica-by-mtm.html
> _______________________________________________
> Audifans urq mailing list
> Manage your list connection: http://www.audifans.com/mailman/listinfo/urq
> http://www.audifans.com/kb/List_information
> Pictures/Polls/Database at: http://autos.groups.yahoo.com/group/urquattro/
Bing brings you maps, menus, and reviews organized in one place.

More information about the urq mailing list