[V6-12v] ignition switch bad

Clive Young cyoung1661 at rogers.com
Wed Nov 9 16:54:59 EST 2005

Hi Guys

Sorry, i think I mislead a few people with my last post. My car had the
recall done many years ago with the sitch . It died again about 3 months ago
so I got one from Autohaus. .It just died again. The guys at autohaus said
this is a big problem with this switch and they exchanged it no problem free
of charge, he was surprised i only got 3 months out of it though , and i
only drive the car once a week . . I was just wondering if the actual switch
from the dealer is any more reliable or not . This switch does not say audi
on it anywhere ( my old original had the audi symbol oni t.  ) I was
wondering if the factory switch was sourced from the same supplier I got
mine or wether it was tryely better.

hopefully that makes things as clear as mud !!

----- Original Message ----- 
From: "Tom Christiansen" <tomchr at ee.washington.edu>
To: "Clive Young" <cyoung1661 at rogers.com>
Cc: <v6-12v at audifans.com>
Sent: Tuesday, November 08, 2005 10:22 PM
Subject: Re: [V6-12v] ignition switch bad

> Clive,
> I bought an OEM switch from The Parts Connection. Seem to recall paying
> on the order of $25 for it. Installed it two years ago. Works great.
> I suppose you could get OEM switches from AutoHaus AZ (and other places)
> as well.
> Tom
> Clive Young wrote:
> > FYI
> >
> > just had all the accessories die inthe car, it was of course the
ignition switch, it only lasted 3 months. Any one have any luck with the
dealer switch?
> >
> >
> > Clive Young
> > 95 90S FWD 5SPD
> > _______________________________________________
> > V6-12v mailing list
> > V6-12v at audifans.com
> > http://www.audifans.com/mailman/listinfo/v6-12v
> >

More information about the V6-12v mailing list