[V8] "No Start" Problem

Ingo Rautenberg i.rautenberg at waratap.com
Mon Nov 28 15:47:51 EST 2005

You da man!  Unbelievable that with **5** Audi V8's, you've never had to
read any codes yet ;-)

Go to Radio Shack and pick up an led, get some butt connectors and you're
good to go.

See here:  http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/ecufv8.html


----- Original Message ----- 
From: <bblake1055 at aol.com>
To: <v8 at audifans.com>
Sent: Monday, November 28, 2005 2:49 PM
Subject: [V8] "No Start" Problem

> My 93 V8 has gotten jealous over the new purchase of the 93 V8 5-spd from
Steve Bednarski and has decide to stop starting.
> It will kick over with a little staring fluid and then immediately cut
back off.  I presume the fuel pump is not kicking in but how do I tell if
it's a bad sensor or just a bad fuel pump.
> I have not taken any codes yet (mainly because I have never done it before
and I'm not sure how to).
> Is there somewhere I should be starting first to find the problem????
> Thanks
> Bob Blake
> 90 V8
> 91 V8
> 92 V8
> 93 V8 No Start
> 93 V8 5 Spd
> _______________________________________________
> Audifans V8 mailing list
> Send posts to: mailto:V8 at audifans.com
> Manage your list connection: http://www.audifans.com/mailman/listinfo/v8
> Have an Audi V8 question?  Check the Audifans Knowledgebase!
> http://www.audifans.com/twiki/bin/view/Audi/V8
> Have a V8 answer? ... Please help others by adding to the KB ... all
contributions welcome!

Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.857 / Virus Database: 584 - Release Date: 2/10/2005

More information about the V8 mailing list