[V8] Slight surge/pulse on steady throttle

Tim Hollister grey_wolf_x at yahoo.com
Sun Aug 6 11:38:47 EDT 2006

check the throttle position sensor.. my 90 was doing the same thing. had water in the connector.

--- Tom La Plante <TomL99 at comcast.net> wrote:

> Hi, just  got the v8 back from ex-love of my life, and there's a  
> slight pulsing at steady throttle(sport or economy mode,cruise or  
> not).  It's very subtle and at idle/stepping on gas, unnoticeable.   
> Runs great otherwise and mileage seems fine.  Haven't got a code  
> reader yet(palm died and switched to mac so have more than one  
> decision to make on that front....Anything come to mind to  
> anyone?...New fuel filter ,plugs,air filter within 6 months,caps are  
> 20,000 old,wires original(wanted to replace at time but couldn't  
> afford)  See nothing in documentation about speed sensor being  
> replaced(just hit 90,000).   Timing belt/tensioner/waterpump package  
> done by dealer @ 68,000.  Any ideas anyone?  Sincerely Tom La Plante
> _______________________________________________
> Audifans V8 mailing list
> Send posts to: mailto:V8 at audifans.com
> Manage your list connection: http://www.audifans.com/mailman/listinfo/v8
> Have an Audi V8 question?  Check the Audifans Knowledgebase!
> http://www.audifans.com/twiki/bin/view/Audi/V8
> Have a V8 answer? ... Please help others by adding to the KB ... all contributions welcome!

Do You Yahoo!?
Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 

More information about the V8 mailing list